Hae tästä blogista

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Multaa täällä, multaa tuolla

Parvekeviljelmäni laajenivat tänään taas muutamalla purnukalla. Ajelin äidilleni niitä istuttamaan ja samalla imuroin auton mullasta, jota autoon kaatui edellisellä istutuskerralla. Sain auton imuroitua, uudet horsmat purkkeihin ja tein lähtöä omaan kotiini. Tadaa: onnistuin jälleen kaatamaan multaa auton penkille. Mahtavaa. Seuraavalla käyntikerralla ohjelmassa on siis jälleen auton imurointia.

Onkohan muuten oikeasti väliä, mitä multaa sitä kasvatuksilleen (tai auton sisustamiseen) käyttää? Multaostoksilla ollessani olen huomannut, että valikoima on laaaaaaja... On puutarhamultaa, kestomultaa, yrttimultaa, kukkamultaa, kaktusmultaa, orkideamultaa, mustaa multaa jne. jne. Minä olen käyttänyt aina vähän mitä milloinkin on kätösiin sattunut.

Multahässäköiden takia ja niistä huolimatta - toivottavasti viljelmäni nyt ottavat tulta alleen (ei kirjaimellisesti!) ja tuottavat hyvät sadot.

P.S. Laihduttamisen kannalta on äärettömän järkevää syödä päivällä fiksusti, käydä hikoilemassa BodyCombatissa hyvä treeni ja sen jälkeen mussutella siellä äidin luona puoli levyä Fazerin sinistä... Itsekuri, missä olet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti