Hae tästä blogista

torstai 5. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä

Pääsiäinen kuuluu nykyään lemppari-juhliini. Joskus pidin pääsiäistä tylsänä, mutta nyt se edustaa minulle kevättä, vehreyttä, hyvää ruokaa ja lepoa. Yhtään en tietenkään vieroksu myöskään pääsiäis-suklaita. ;) Mitään varsinaisia pääsiäis-perinteitä minulle ei ole rairuohon kasvattamista lukuunottamatta muodostunut, joten teen ja syön mitä huvittaa. Nyt kun mietiskelin, niin onpa itseasiassa yksi aika tuore perinne tullut sittenkin - pääsiäispäivänä menemme appivanhempi-kokelaille syömään lammasta lisukkeineen. Vaikken kovin lampaanlihan ystävä muuten ole, niin voi luoja, tämä heillä tarjoiltu on aina niin herkkua!

Pääsiäisnamusia, kuinkahan kauan kestävät Mariskoolissa ennen katoamista...

Isä ihanainen lahjoitti meille pääsiäispuput :D Toisen korvat kärsivät vähän vahinkoa laukussa. Rahapuu on saanut oman koristeensa. ;)

Se perinteinen rairuoho. Heljä Liukko-Sundströmin pupunen on päässyt Kivi-tuikkuun. Toinen pupu on piilossa ruohon takana.

Stevia-postauksessa esitelty makeutusjauhe päätyi hieman kauniimpaan purkkiin eli Iittalan Jars-nimiseen. Ihan kokonaan jauhe ei valitettavasti uuteen purkkiinsa mahtunut, joten jämät jäivät omaan purkkiinsa kaapin perukoille.

Ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti