Hae tästä blogista

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ikeasta

Eilen (ja tänäänkin) tuli pyörittyä Vantaalla, joten tottakai piti pyörähtää myös Ikeassa. Kaikkea pientä sälää sieltä aina tarttuu mukaan, mutta nyt tarttui pari isompaakin juttua. Parvekkeelle on vihdoin ja viimein tulossa kalusteet, mutta toistaiseksi ne odottavat kasaajaansa paketeissaan, eli niistä sitten lisää joskus myöhemmin...

Sen sijaan eilen pienenä iltapuhteena kasailin kaksi Ikea-palapeliä eli Ingolf-jakkaran ja Portis-kenkätelineen.


Tuo pieni jakkara on ihana! Vähän ehkä maalaisromanttinen tyyliltään, eikö? Minulla se toimittaa pientä sohvapöydän virkaa sohvan käsinojan vieressä, kuvausta varten nostin sen nyt tuohon sohvan eteen. Tämä nykyinen kotini on harmittavan pieni, joten varsinaiselle sohvapöydälle ei ole tilaa. Silti sellaiselle olisi tarvetta, esim. juomalasin haluaisi laskea johonkin vaikkapa elokuvaa katsellessa. Kun näin tuon soman jakkaran Ikeassa, keksin heti, että se mahtuu mainiosti sohvan ja ikkunan väliin ja toimii hyvin sohvapöytänä ja nyt sopivasti myös yrttipurkkien tasona. (Kuten kuvasta näkee, puutarhurin taitoni eivät ole kovin kummoiset...)

Tykkään tosi paljon myös tuosta uudesta kenkätelineestäni. Siinäkin on jokin ripaus romantiikkaa muotoilussa. En saanut siitä huonossa valossa nyt kunnollista kuvaa, mutta tuosta Ikean linkistähän sen näkee hyvin.

P.S. Joku linssilude (Elviksikin kutsuttu) tuli puskemaan kameraa vähänväliä...

1 kommentti:

  1. Ihana jakkara! Ehkä vähän maalaisromanttinen niin kuin totesit, mutta ei haittaa! :)

    Kisulle rapsutuksia. :)

    VastaaPoista