Hae tästä blogista

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Täytetyt paprikat

Eilen kokkailin ihan ensimmäistä kertaa ikinä täytettyjä paprikoita. Täytyy myöntää, että ihan syötäviä (ja täyttäviä!) niistä tuli. Koskapa vaihteeksi unohdin kaivaa kameran esille heti tuoreeltaan, on kuva seuraavana päivänä syödystä ylijäämä-yksilöstä...



Täytetyt paprikat
- 6 paprikaa
- 400 g naudan paistijauhelihaa
- n. 1,5 dl basmatiriisiä (n. 3 dl kypsänä)
- 100 g tuorejuustoa (valitse maku, minä käytin metsäsienen makuista)
- mozzarella-juustoraastetta
- n. 3/4 tl suolaa
- ripaus mustapippuria

Pese paprikat ja leikkaa hatut irti. Koverra siemenkodat irti. Keitä riisi, paista ja mausta jauheliha. Sekoita riisit ja jauhelihat, lisää suola ja mustapippuri sekä tuorejuusto. Lusikoi täyte paprikoihin ja kuorruta juustolla. Kypsennä uunissa n. 45 minuuttia 200 asteessa.

Minun kokkausmottoni taitaa olla "hyvää helposti", sillä tämäkin ohje lukeutuu moton alle. ;) Mietiskelin, että tuon tuorejuuston voisi korvata vaikkapa Koskenlaskija-juustolla... Täytyy kokeilla seuraavalla kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti